Ontspanningsmassage

shutterstock_58672519Massage ontspant en kan ervoor zorgen dat de scherpe kantjes van het gedrag van de hond verzachten. Tevens kan het de band tussen de baas en de hond verbeteren. Het is wel belangrijk dat je weet wat je doet en wanneer je niet mag masseren. Verder hangt het uiteindelijk helemaal van de hond af of hij/zij de massage wel of niet accepteert. Soms, als de hond zich volledig ontspant, gebeurt het wel eens dat hij/zij in slaap valt.

Graag wil ik mijn kennis met jullie delen in de vorm van een workshop “Ontspannings massage”. Bij 6 aanmeldingen neem ik persoonlijk contact met jullie op om een afspraak te maken.  De workshop wordt op een zaterdagochtend gegeven die ik samen met jullie ga inplannen.

We starten om 10.00 uur en het duurt ongeveer 2,5 uur. De locatie is de kantine van de VVH, Pastoor Heerkensdreef 19 op Sportpark Den Dries in Valkenswaard.
De kosten zijn € 30,00 voor deze workshop. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06 46195339.
Eventueel kan deze workshop ook aan huis worden verzorgd. Voor een afspraak of informatie kunt u mij telefonisch bereiken of een email sturen naar info@kyno-healthcare.com.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha